Burgemeester Vogelslaan 124, 5062 KT Oisterwijk

Softwareselectie

De aanleiding kan divers zijn. U wil uw organisatie verder professionaliseren, u heeft het idee dat uw processen efficiënter kunnen of uw huidige softwaresysteem is aan vervanging toe. In alle gevallen staat u voor een complexe keuze. Softwaresystemen zijn er in allerlei soorten en maten en welk systeem past nu het beste bij u en uw organisatie.  Wat hebben cloud oplossingen te bieden en kies ik alle producten van één leverancier (best-of-suite) af kies ik voor verschillende oplossingen die een goed geheel vormen (best-of-breed). Allemaal keuze die voor u waarschijnlijk niet dagelijks gemaakt hoeven te worden.


Graag help ik u met het maken van de juiste keuze. Door snel helder te maken wat u echt nodig heeft en waar uw organisatie echt mee vooruit kan selecteren wij samen het voor u beste pakket en de beste leverancier. Hiervoor gebruik ik een vaste methode die echter ook flexibel toe te passen is indien de situatie daar om vraagt.

In een pakketselectie maakt u de keuze en mijn rol is om het proces zuiver te laten verlopen en u de handvatten aan te reiken die u nodig heeft.

Dit doe ik gegarandeerd onafhankelijk en objectief.